Συμβουλές

Καθρέφτης μακιγιάζ – επίλεξε σωστά το πολύτιμο αυτό εργαλείο

Ο καθρέφτης μακιγιάζ είναι το πολύτιμο αξεσουάρ που δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι! Ανακάλυψε όλους τους λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να λείπει από τον χώρο σου.

Ένας απλός καθρέφτης σίγουρα βρίσκεται σε κάθε σπίτι, εντός του μπάνιου αλλά και σε άλλους ίσως χώρους του σπιτιού, ως ένα απαραίτητο εργαλείο για να μπορούμε να έχουμε καλή αίσθηση της εικόνας μας, αλλά και να μπορούμε να φέρουμε εις πέρας την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης και αυτό-φροντίδας. Το μακιγιάζ, το χτένισμα, το ξύρισμα του προσώπου για τους άντρες και πολλές ακόμη περιποιήσεις προς τον εαυτό μας ή τους άλλους γίνονται απαραιτήτως μπροστά σε έναν καθρέφτη. Ωστόσο, σίγουρα, δεν είναι λίγες οι φορές που αυτές οι καθημερινές περιποιήσεις μας, όπως για παράδειγμα το μακιγιάζ, σαμποτάρονται επειδή ο καθρέφτης σου δεν είναι ο κατάλληλος. Σίγουρα, πέραν από έναν καλών προδιαγραφών καθρέφτη, το δεύτερο που χρειάζεται για ένα άψογο μακιγιάζ είναι ο καλός φωτισμός. Ο καθρέφτης μακιγιάζ είναι το απόλυτο «εργαλείο» καθώς σου παρέχει τον led φωτισμό που χρειάζεσαι για να μη χρειαστεί να αντιμετωπίσεις δυσάρεστες εκπλήξεις όταν θα βγεις στο φυσικό φως του ήλιου. Ακόμη, ένας αξιόπιστος καθρέφτης μακιγιάζ σου εξασφαλίζει την ποιότητα που χρειάζεσαι σε εργονομία, design και λειτουργικότητα.

Καθρέφτης μακιγιάζ: Γιατί τον χρειάζομαι;

Φυσικά, ο καθρέφτης μακιγιάζ δεν εξυπηρετεί μόνο στην άψογη διεκπεραίωση του μακιγιάζ αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη παραπλήσια δραστηριότητα που απαιτεί καλό φωτισμό και ακρίβεια. Αφαίρεση ανεπιθύμητων τριχών, ξύρισμα προσώπου για τους άντρες ή περιποίηση στο μούσι, χτενίσματα μαλλιών και πολλές άλλες παρόμοιες διαδικασίες στις οποίες ο καλός φωτισμός είναι ο νούμερο ένα παράγοντας επιτυχίας. Ο καθρέφτης μακιγιάζ σου εξασφαλίζει κατά πρώτον μία πολύ καλή ποιότητα καθρέφτη – και μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις με δυνατότητα μεγέθυνσης – αναλόγως τι καθρέφτης μακιγιάζ είναι και παράλληλα σου «λύνει» το πρόβλημα του κακού ή ελλιπούς φωτισμού, καθώς είναι περιμετρικά φωτιζόμενος. Ο καθρέφτης μακιγιάζ βγαίνει σε πάρα πολλά σχέδια, για να επιλέξεις αναλόγως των αναγκών και του μπάτζετ σου! Στη συλλογή μας μπορείς να βρεις ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι στην καλύτερη δυνατή τιμή. Επένδυσε έξυπνα σε ένα πολύτιμο εργαλείο όπως είναι ο καθρέφτης μακιγιάζ, και επωφελήσου κάθε μέρα και σε κάθε σου εμφάνιση!

Τρία βασικά πλεονεκτήματα ενός καθρέφτη μακιγιάζ!

Ένας καθρέφτης μακιγιάζ υπερτερεί σε πολλά σε σχέση με έναν απλό καθρέφτη. Εμείς θα σταθούμε σε τρία βασικά πλεονεκτήματά του. Το πρώτο πλεονέκτημα είναι η αντοχή του. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Ο καθρέφτης μακιγιάζ είναι εξειδικευμένης χρήσης και αυτό συνεπάγεται πως είναι κατασκευασμένος βάσει κάποιων συγκεκριμένων τεχνικών χαρακτηριστικών, τα οποία και πρέπει αν πληροί• πιο συγκεκριμένα, η επιφάνειά του καλύπτεται από ειδική αδιάβροχη επίστρωση που παρεμποδίζει την εμφάνιση ραβδώσεων, λεκέδων και θολών περιοχών στην επιφάνεια του καθρέφτη. Το δεύτερο και ασυναγώνιστο πλεονέκτημά του είναι φυσικά το ότι είναι αυτόφωτος. Ο καθρέφτης μακιγιάζ με led λαμπτήρες είναι μία πολύ καλή επιλογή από πολλές απόψεις, αλλά και από άποψη οικονομίας! Καθώς μπορείς να τον έχεις ανοιχτό με τις ώρες χωρίς να σκέφτεσαι το ρεύμα που καταναλώνει. Επίσης, σε περίπτωση που καεί κάποιος λαμπτήρας, αντικαθίσταται εύκολα. Το τρίτο του πλεονέκτημα είναι πως μπορεί να αναδείξει τον χώρο χαρίζοντάς ένα bohemian chic στιλ αποτελώντας παράλληλα και μία έξτρα πηγή φωτισμού! Εσύ, ακόμη το σκέφτεσαι;

Ποιος καθρέφτης μακιγιάζ ανταποκρίνεται στις ανάγκες μου;

Ευτυχώς για εσένα, φροντίσαμε να λάβουμε υπόψιν τις ανάγκες σου και να σου παρέχουμε μία ευρεία γκάμα για να επιλέξεις αυτό που είναι ιδανικό για εσένα. Να σημειωθεί πως κάθε καθρέφτης μακιγιάζ, είτε είναι μικρού μεγέθους είτε επαγγελματικός καθρέφτης με ενσωματωμένες led λάμπες, είναι φωτιζόμενος. Αυτό που διαφέρει είναι ο τρόπος με τον οποίο φωτίζεται αλλά και η ένταση, ωστόσο, σε κάθε περίπτωση πρόκειται για led φωτισμό. Μπορείς να βρεις στρόγγυλο καθρέφτη μακιγιάζ ο οποίος εφαρμόζει στον τοίχο με βεντούζες για πλήρη αυτονομία και περιστροφή 360 μοιρών, με ενσωματωμένο led φως περιμετρικά του καθρέφτη, επιτραπέζιο καθρέφτη μακιγιάζ με 12 λαμπτήρες led περιμετρικά και δυνατότητα αυξομείωσης της έντασης του φωτός είτε με τηλεχειριστήριο είτε με οθόνη αφής ενσωματωμένη στον καθρέφτη. Ακόμη, για εσένα που μετακινείσαι συχνά, καθρέφτης μακιγιάζ επιτραπέζιος με θήκες για τη φύλαξη των καλλυντικών σου, με εργονομικό design για να τον έχεις εύκολα παντού μαζί σου, με όλα σου τα καλλυντικά.

Εάν είσαι επαγγελματίας ή λατρεύεις το μακιγιάζ και θέλεις να αναδεικνύεις τον εαυτό σου με τον τρόπο που του αξίζει, υπάρχει και για εσένα το ιδανικό «εργαλείο» δουλειάς. Πρόκειται για έναν τετράγωνο καθρέφτη μακιγιάζ με 15 led λαμπτήρες και πρόβλεψη για θερμό και ψυχρό φωτισμό, με διαστάσεις 80 Χ 60 εκατοστών. Βέβαια, στην περίπτωση που δεν είσαι επαγγελματίας ή δεν θέλεις αυτή τη στιγμή να κάνεις μία τέτοια επένδυση σε έναν καθρέφτη μακιγιάζ, μπορείς να βρεις αυτό που σου ταιριάζει και είναι ιδανικό για εσένα μέσα από την πλούσια ποικιλία σε επιλογές που σου προσφέρει η συλλογή του L’amour Cosmetics. Ακόμη, για εσένα που διαθέτεις ήδη έναν λειτουργικό καθρέφτη, ο οποίος σε εξυπηρετεί, μπορείς να επενδύσεις μόνο σε λάμπες led έτσι ώστε να τον μετατρέψεις στον απόλυτο καθρέφτη μακιγιάζ. Άλλωστε ένας καλός καθρέφτης μακιγιάζ κρίνεται τόσο από την εργονομία του και τη λειτουργικότητά του, όσο και από την ευκολία με την οποία μπορείς να διαχειριστείς την ένταση του φωτός.

Ποια είναι η καλύτερη θέση για να τοποθετήσω τον καθρέφτη;

Ένας καθρέφτης μακιγιάζ για να είναι τόσο αποδοτικός όσο υπόσχεται πρέπει να τοποθετηθεί στο κατάλληλο σημείο του σπιτιού σου. Εάν έχεις επιλέξει έναν επιτραπέζιο καθρέφτη, τότε δεν έχεις να ανησυχείς για κάτι γιατί υπάρχει η δυνατότητα μετακίνησης. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις σε αυτήν την περίπτωση είναι να μην είναι «στριμωγμένος» ή να περιτριγυρίζεται από άλλα αντικείμενα, νεσεσέρ, μπουκαλάκια και άλλα παρόμοια, γιατί περιορίζεται η θέαση. Σε περίπτωση όμως που δεν είναι επιτραπέζιος, ο καθρέφτης μακιγιάζ σου θα πρέπει να είναι καλά στερεωμένος και σε έναν χώρο με εύκολη πρόσβαση για εσένα. Για παράδειγμα, το μπάνιο σου ή η κρεβατοκάμαρά σου είναι ιδανικές τοποθεσίες. Διότι, θα ήταν χρήσιμο να έχεις κοντά του τα απαραίτητα αξεσουάρ και καλλυντικά που χρησιμοποιείς, για πρακτικούς λόγους. Πριν τον τοποθετήσεις κάπου οριστικά, καλό είναι να λάβεις υπόψιν σου πως ο σωστός τρόπος για να καθρεφτίζεσαι είναι να μη χρειάζεται να τεντώσεις τον λαιμό σου. Μπορείς να ανακαλύψεις το κατάλληλο μέρος δοκιμάζοντας διάφορα σημεία πριν την οριστική σου επιλογή!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *